spacer naam spacer
spacer
nieuws biografie links zoeken evenementen contact
spacer
home arrow Magda actief arrow MAGDA’S VALENTIJNSfUIF TRACTEERT: A BRAND, THE NORWEGIAN SOCKS & DJ THE BUSHBEA
MAGDA’S VALENTIJNSfUIF TRACTEERT: A BRAND, THE NORWEGIAN SOCKS & DJ THE BUSHBEA PDF Afdrukken
dinsdag, 25 januari 2005

Bron: TEMSE, 12 FEB. (21:00 u. , sporthal Atheneum) – De nieuwjaarsrecepties en de daaraan gekoppelde katers zijn achter de rug. Tijd voor verliefde Valentijn-kikkers. Spring in onze poel van verderf en kom mee kwaken op Magda’s 16de (jawel) ValentijnsFuif. Wij zorgen voor kwaliteit, drank en vertier. Wil jij ons verblijden met jouw aanwezigheid? De deuren zwaaien dit keer open om 21:00 u. Vorige edities kon u bij ons genieten van fijne bands als Eden, The Seatsniffers, Stash en Tom Helsen. Ook dit jaar bieden wij u opnieuw een grote (aanstormende) naam uit het Belgisch rockfirmament: rond 22:15 u. mag u A BRAND verwachten.

A BRAND kent u voorzekers van hun stevige StuBru-hits Riding Your Ghost (I’m no Judas, I’m no Saint… I’m a godforsaken human… riding your ghost.. riding your ghost…) en I do as I please. Samples en video’s te bekijken op: A BRAND Dag Taeldeman (Jan Fabre, The Winegums) en Frederik Heuvinck (No No Newton, Helder) liepen elkaar in de theaterwereld tegen het lijf. Via automaten –zogenaamde phonomatics- brachten ze hun eerste singles aan de man. Vorig jaar kwam dan toch een eerste CD uit: ‘45RPM’. A BRAND is samen met o.a. Gabriel Rios en Stijn genomineerd voor de Zamu-awards ’04 (uitreiking van de prijs in de AB in Brussel op 15/2). In januari van dit jaar werd A BRAND opgevorderd om op te treden op het prestigieuze Eurosonic-Festival in Groningen – een fijnproeverfestival waar vorig jaar de toen nog onbekende Britse sensatie Franz Ferdinand doorbrak. Drummer Frederik Heuvinck zat onlangs nog in Berlijn om een plaat te gaan opnemen met de groep 'Siesta' (onder het producerende oog van niemand minder dan Blixa Bargeld). Allez kom, woorden schieten ons te kort. We hebben in elk geval ook nu weer moeite noch kosten gespaard om het betere werk bij jou te krijgen. Je kent het bijbelse gezegde wel: komt Mozes niet naar den berg, dan zullen wij die berg wel naar Mozes brengen.
Half twaalf met Valentijn? Yep – ’t is nu ook van datum. De trots van Temse en omliggende THE NORWEGIAN SOCKS zullen jou alle kanten van de zaal opjagen met hun gierende covers van het beste wat er in jouw radio of CD-rek zit. Klik ook eens naar THE NORWEGIAN SOCKS
’t Zal dan al een stuk na middernacht zijn vooraleer DJ Jan -The Bushbeater- Cruyssaert alle registers losgooit zodat we kunnen fuiven als de beesten.
Enkele nieuwigheden dit jaar:  extra brede toog  afgesloten vestiaire.
Voila, als je nu nog geen zin krijgt om naar Magda’s ValentijnsFuif te komen, dan weten we het ook niet meer…
tickets in voorverkoop: 5 € – aan de zaal: 8 € info: Bert Bauwelinck, tel.: 03/771.25.11 e-post: Ook in de FNAC-winkels of’t Schrijverke (TEMSE) organisatie: curieus-temse

home

sociale zaken
mantelzorg
volksgezondheid
dierenwelzijn
tewerkstelling
wetsvoorstellen
Waasland-Magda
Magda actief
consumentenzaken
leefmilieu
vragen in de kamer
Temse
Archief