spacer naam spacer
spacer
nieuws biografie links zoeken evenementen contact
spacer
home arrow Magda actief arrow Valentijn met Magda, MissMoses & The Norwegian Socks + p.a.r.t.y
Valentijn met Magda, MissMoses & The Norwegian Socks + p.a.r.t.y PDF Afdrukken
woensdag, 1 februari 2006

Bron: kikkerZaterdag 11 februari 2006 nodigt Magda ten dans in de sporthal van het Atheneum van Temse. Dan organiseert zij al voor de 17de keer haar Valentijns-bal; ondertussen genoegzaam bekend als ValentijnsFuif met dit jaar poprock van MissMoses, The Norwegian Socks en fuif met DJ The Busbeater. Trek aan die linkse kleren, gris uw balboekje uit de schuif en reserveer meteen uw tickets voor ocharme 5 euro 't stuk.

Magda's ValentijnsFuif is het enige feest in Temse waar veertigers samen op de dansvloer staan met (hun) tieners, zonder dat ze een modderfiguur slaan. We zorgen er dan ook voor dat de verlichting voldoende gedempt wordt... Dit jaar mag u vanaf 21:00 u. fijn streekvolk als The Norwegian Socks an MissMoses op het podium verwachten. Vanaf iets over middernacht kan DJ Jan Cruyssaert aan de slag als Bushbeater. Na de nodige drank en onnozeliteiten kan je op zoek naar de kikkerprins(es) van jou dromen. Die springen rond 3:00 u. 's nachts mee op de dansvloer - wilde dansen gegarandeerd!
Tickets in 't Schrijverke (Guido Gezelleplaats - TEMSE) en bij de FNAC in uw stad. Of reserveer gewoon via of via de voorhistorische telefoon: 03/771.25.11.
Wilt u wat meer achtergrondinformatie over de bands? Surfen maar naar The Norwegian Socks & MissMoses

home

sociale zaken
mantelzorg
volksgezondheid
dierenwelzijn
tewerkstelling
wetsvoorstellen
Waasland-Magda
Magda actief
consumentenzaken
leefmilieu
vragen in de kamer
Temse
Archief