spacer naam spacer
spacer
nieuws biografie links zoeken evenementen contact
spacer
home arrow Waasland-Magda
Waasland-Magda
Waas en Dender bestormen Kamer en Senaat PDF Afdrukken
woensdag, 29 maart 2006

Zaterdag 25 maart bestormden zo’n 80 mensen uit Waas en Dender met maar liefst twee bussen het federale parlement met volksvertegenwoordiger Magda De Meyer en senator Christel Geerts. In de namiddag was er ruimte voor een plezante stadswandeling door de stadskern van Brussel: een boeiende ontdekkingstocht langs kerken en pleinen en tot aan Jeanneke-pis die weigerde te plassen. Anderen verkozen een blik op de rijke collectie striptekeningen en –verhalen in het Stripmuseum in de Zandstraat. Klik verder om er meer over te lezen en om wat foto’s te bekijken.

Image

Lees verder...
Blinde vlekken in bankautomatennetwerk raken opgevuld: in Waas dorp Temse-Velle bijvoorbeeld PDF Afdrukken
maandag, 20 maart 2006

Als sinds vorig jaar ijvert volksvertegenwoordiger Magda De Meyer (sp.a) voor het opvullen van de blinde vlekken in verband met de verdeling van bankautomaten in België in het algemeen en in het Waasland in het bijzonder. De Meyer legde hier trouwens een wetsvoorstel over neer om het netwerk van openbare geldautomaten uit te breiden door te bepalen dat elk bankkantoor in België en elke gemeente ten minste moet uitgerust zijn met één openbare geldautomaat à zie http://www.dekamer.be/FLWB/PDF/51/1601/51K1601001.pdf

Lees verder...
sp.a-Waas verwelkomt Huts’ pleidooi tegen Grote Ring PDF Afdrukken
donderdag, 24 november 2005

Bron: internetMagda De Meyer, regiovoorzitter van sp.a-Waas, noteert met genoegen dat het rechtstreeks betrokken bedrijfsleven van de Antwerpse haven bij monde van Fernand Huts, zich uitspreekt tegen de Grote Ring. Hiermee bevestigt Huts de gezond-verstand-benadering van het leefmilieu van het Waasland, iets wat sp.a-Waas al jarenlang heeft benadrukt.

Lees verder...
<< Start < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Resultaten 19 - 24 van 24
home

sociale zaken
mantelzorg
volksgezondheid
dierenwelzijn
tewerkstelling
wetsvoorstellen
Waasland-Magda
Magda actief
consumentenzaken
leefmilieu
vragen in de kamer
Temse
Archief