spacer naam spacer
spacer
nieuws biografie links zoeken evenementen contact
spacer
home arrow Waasland-Magda
Waasland-Magda
alle kinderen hebben recht op onderwijs, ook in Beveren PDF Afdrukken
vrijdag, 15 september 2006

Volksvertegenwoordiger Magda De Meyer (sp.a) wil dat de scholen in Kieldrecht (deelgemeente van Beveren-Waas) hun verantwoordelijkheid nemen en de kinderen van de Roma-zigeuners uit Doel wel degelijk school laten lopen zoals de wet voorschrijft. Het kan in deze niet dat het gemeentebestuur en een aantal scholen de andere kant uitkijken aan het begin van dit schooljaar. Kinderen weigeren is mensonterend.

Image

Lees verder...
Nog 10 radioactieve antennes in het Waasland PDF Afdrukken
donderdag, 31 augustus 2006

Volksvertegenwoordiger Magda De Meyer (sp.a) vroeg aan minister van Binnenlandse Zaken Patrick Dewael een stand van zaken in het Waasland over de opruiming van bliksemafleiders met radioactieve bronnen (kortweg RABA). Op dit moment zouden er nog 10 gekende radioactieve bliksemafleiders aanwezig zijn. De Meyer vraagt de onmiddellijke opruiming van deze voor de volksgezondheid bedreigende installaties.

Image

Lees verder...
sp.a haalt belbus naar Temse en Kruibeke PDF Afdrukken
dinsdag, 20 juni 2006

Enkele maanden geleden trok sp.a- volksvertegenwoordiger Magda De Meyer samen met een delegatie van sp.a Kruibeke onder leiding van voorzitter Ivo Pallemans naar mobiliteitsminister Kathleen van Van Brempt (sp.a) om te pleiten voor betere busverbindingen tussen Temse, Kruibeke en Beveren. Zopas haalden ze een deel van hun slag thuis: er komt dit najaar een belbus tussen de genoemde gemeenten.

Image

een delegatie van Temse en Kruibeke op bezoek bij de mobiliteitsminister. Van links naar rechts: Magda De Meyer (volksvertegenwoordiger, Temse), Staf Meirte (gemeenteraadslid Kruibeke), minister Kathleen Van Brempt, Ivo Pallemans (voorzitter sp.a-Kruibeke) en Leo Trienpont (bestuurslid sp.a-Kruibeke) tevreden met de belbus voor de Wase Scheldekant

 

Lees verder...
<< Start < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Resultaten 13 - 18 van 24
home

sociale zaken
mantelzorg
volksgezondheid
dierenwelzijn
tewerkstelling
wetsvoorstellen
Waasland-Magda
Magda actief
consumentenzaken
leefmilieu
vragen in de kamer
Temse
Archief