spacer naam spacer
spacer
nieuws biografie links zoeken evenementen contact
spacer
home arrow wetsvoorstellen
wetsvoorstellen
Magda De Meyer krijgt vierde plaats op Oost-Vlaamse Kamerlijst sp.a-spirit PDF Afdrukken
dinsdag, 24 april 2007

Het voorbije weekend stelde sp.a Oost-Vlaanderen de definitieve kamerlijst voor. Magda De Meyer uit Temse staat op de vierde plaats. Meteen biedt zij voor de Waaslanders de beste keuze om daadwerkelijk iemand uit de regio in het Brusselse halfrond te krijgen. De sp.a-spirit-fractie in de Kamer telt momenteel 5 Oost-Vlamingen. De bezige Magda De Meyer heeft nog voldoende werk op de plank om er opnieuw stevig in te vliegen: dierenwelzijn, deurwaarders, borstkankerů Klik verder om al haar wetsvoorstellen en parlementaire vragen na te lezen. U vindt onderaan ook de volledige Kamerlijst.

Image

Lees verder...
Magda wil het parlement meer tanden geven PDF Afdrukken
donderdag, 22 september 2005

Bron: internetKamerlid Magda De Meyer vindt dat de regering te weinig gevolg geeft aan resoluties die door de voltallige Kamer worden gestemd. Ze stelt daarom voor het reglement te wijzigen zodat ministers verplicht worden om de parlementaire resoluties op te nemen in hun jaarlijkse beleidsnota's.

Lees verder...
Alle wetsvoorstellen van Magda De Meyer op een rijtje! PDF Afdrukken
woensdag, 7 september 2005

Bron: MeertAls "bezige bij" zit Magda De Meyer uiteraard niet stil in de Kamer. Op deze pagina kan je alle wetsvoorstellen terugvinden die Magda tijdens de huidige legislatuur reeds heeft ingediend! De meeste recente voorstellen vindt u door te klikken op de website van De Kamer Hieronder vindt u ze allemaal nog eens op een rijtje met een korte inhoud en een link naar het volledige voorstel. Klik op "lees het volledige artikel..." en u treft, kronologisch in tijd, de meest recente voorstellen van Magda.

Lees verder...
home

sociale zaken
mantelzorg
volksgezondheid
dierenwelzijn
tewerkstelling
wetsvoorstellen
Waasland-Magda
Magda actief
consumentenzaken
leefmilieu
vragen in de kamer
Temse
Archief