spacer naam spacer
spacer
nieuws biografie links zoeken evenementen contact
spacer
home arrow volksgezondheid
volksgezondheid
Stop patiŽntenbedrog PDF Afdrukken
vrijdag, 27 januari 2006

Volksvertegenwoordiger Magda De Meyer (sp.a) pleit voor sancties op oneerlijke ziekenhuispraktijken en een resoluut verbod op ereloonsupplementen op basis van de kamerkeuze. PatiŽnten moeten op voorhand veel beter geÔnformeerd worden over het exacte kostenplaatje van hun ziekenhuisopname en hun kamerkeuze. Heel wat ziekenhuizen zien de patiŽnt als een melkkoe. Zeker als bij opname blijkt dat betrokkene een hospitalisatieverzekering heeft, worden alle remmen losgegooid.

Lees verder...
Ziekenhuisfactuur: klaarheid gevraagd' - 10/2 - Siniskoop Sint-Niklaas PDF Afdrukken
donderdag, 26 januari 2006

Op vrijdagvoormiddag 10 februari organiseert volksvertegenwoordiger Magda De Meyer (sp.a) in Sint-Niklaas een colloquium over ziekenhuisfacturen. Experten en getuigen willen zowel het opnameformulier als de ziekenhuisfactuur onder de loep nemen. Doel is een reeks eisen te formuleren op het vlak van: betaalbaarheid Ė transparantie Ė patiŽntvriendelijkheid. Klik verder voor de praktische informatie en de inschrijvingsdocumenten.

Lees verder...
Magda De Meyer wordt eremeter van BOLD PDF Afdrukken
woensdag, 23 november 2005

Bron: internetVolksvertegenwoordiger Magda De Meyer wil samen BOLD, de Belgische vereniging voor obese patiŽnten, vechten tegen de stigmatisering van dikke en mollige mensen. Mensen met echt overgewicht moeten geholpen worden. Ze mogen niet belachelijk gemaakt worden of beschuldigd worden.

Lees verder...
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Resultaten 7 - 10 van 10
home

sociale zaken
mantelzorg
volksgezondheid
dierenwelzijn
tewerkstelling
wetsvoorstellen
Waasland-Magda
Magda actief
consumentenzaken
leefmilieu
vragen in de kamer
Temse
Archief