spacer naam spacer
spacer
nieuws biografie links zoeken evenementen contact
spacer
home arrow volksgezondheid
volksgezondheid
Sluitende wetgeving nodig rond privé-klinieken à la Hoeyberghs PDF Afdrukken
donderdag, 24 mei 2007

De veroordeling van plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs wegens schuldig verzuim bij de nazorg van een borstvergrotingsoperatie wijst volgens volksvertegenwoordiger Magda De Meyer (sp.a) op de noodzaak aan een betere reglementering voor privé-klinieken die plastische chirurgie toepassen. Ze vraagt ook uitdrukkelijk dat de wet die momenteel reclame voor borstimplantaten verbiedt nageleefd zou worden.

Image

Lees verder...
De bezige Interparlementaire Werkgroep Borstkanker... PDF Afdrukken
maandag, 23 april 2007

Eén van de actiefste interparlementaire werkgroepen in het Belgische parlement is ongetwijfeld de ‘IPW Borstkanker’ met Kamerlid Magda De Meyer (sp.a) en Senator François Roelants du Vivier (MR) als co-voorzitters. Klik verder om na te lezen wat ze de voorbije jaren zoal organiseerden.

Image

Lees verder...
Microbiciden helpen in strijd tegen aids PDF Afdrukken
woensdag, 29 november 2006

Volksvertegenwoordiger Magda De Meyer (sp.a) vraagt al lang om in de strijd tegen hiv/aids het onderzoek naar microbiciden financieel te steunen. Minister van Ontwikkelingsamenwerking Armand De Decker gaat daar nu ook op in. Vrijdag -Wereld Aids Dag- kent de minister in aanwezigheid van prinses Astrid en Magda De Meyer een jaarlijkse subsidie van 1 miljoen euro toe aan het project. Die subsidie blijft zeker 3 jaar behouden. Concreet kunnen daarmee op drie jaar tijd maar liefst 2,5 miljoen nieuwe hiv-besmettingen vermeden worden.

Image

Lees verder...
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 6 van 10
home

sociale zaken
mantelzorg
volksgezondheid
dierenwelzijn
tewerkstelling
wetsvoorstellen
Waasland-Magda
Magda actief
consumentenzaken
leefmilieu
vragen in de kamer
Temse
Archief