spacer naam spacer
spacer
nieuws biografie links zoeken evenementen contact
spacer
home arrow mantelzorg
mantelzorg
sp.a wil extra aandacht voor ziekenhuisbacteriŽn in rusthuizen PDF Afdrukken
maandag, 5 december 2005

Bron: internetDe huidige campagnes tegen de ziekenhuisbacteriŽn focussen alleen op de ziekenhuizen. sp.a pleit voor mťťr aandacht voor het probleem van de rusthuizen waar nu al 1 op de 5 bewoners drager is van MRSA. Volksvertegenwoordiger Magda De Meyer (sp.a) pleit tegen gemeenschappelijke kamers en voor een menswaardige behandeling van de rusthuisbewoners.

Lees verder...
PatiŽnt moet kunnen rekenen op onafhankelijke ombudsdienst PDF Afdrukken
vrijdag, 25 november 2005

Bron: internetMagda De Meyer stelt voor om de ombudsdiensten in ziekenhuizen onafhankelijk te maken van de instelling. "Nu stellen de ziekenhuizen zelf de ombudsman of Ė vrouw aan. Terwijl die mensen wel klachten over het ziekenhuis moeten behandelen. In het voordeel van de patiŽnt moet deze situatie veranderen", zegt De Meyer samen met haar sp.a-collega Hilde Claes.

Lees verder...
Magda De Meyer (sp.a): eindelijk een statuut voor de duizenden Wase vrijwilliger PDF Afdrukken
woensdag, 4 mei 2005

Bron: In BelgiŽ zijn er naar schatting anderhalf miljoen mensen op een of andere manier met vrijwilligerswerk bezig. Ook in het Waasland zetten dagelijks duizenden vrijwilligers zich in voor de goede zaak. Goed nieuws voor deze mensen: zopas werd in de Kamer een voorstel van sp.a-volksvertegenwoordiger Magda De Meyer gestemd waarbij zij een duidelijk statuut krijgen.

Lees verder...
home

sociale zaken
mantelzorg
volksgezondheid
dierenwelzijn
tewerkstelling
wetsvoorstellen
Waasland-Magda
Magda actief
consumentenzaken
leefmilieu
vragen in de kamer
Temse
Archief