spacer naam spacer
spacer
nieuws biografie links zoeken evenementen contact
spacer
home arrow dierenwelzijn
dierenwelzijn
Magda De Meyer wil streng ‘Hondenplan’ PDF Afdrukken
maandag, 13 maart 2006

Eind vorig jaar trok kamerlid Magda De Meyer (sp.a) reeds aan de alarmbel: de malafide (internationale) hondenhandel neemt hand over hand toe. Zij vroeg toen aan minister Demotte een echt ‘Hondenplan’. Vanavond brengt het VTM-programma Telefacts de hondentrafiek vanuit Oost-Europa in kaart. Naar aanleiding daarvan herhaalt De Meyer haar vraag. Zij eist een debat hierover in de Kamercommissie Volksgezondheid volgende week

Image. 

Lees verder...
ophokplichtplicht versoepelen voor dierenwelzijn PDF Afdrukken
dinsdag, 6 december 2005

Bron: feviaVolksvertegenwoordiger Magda De Meyer (sp.a) probeert Piet Van Temsche, 'mijnheer vogelgriep' -de grote baas van het federale Voedselagentschap-, ervan te overtuigen de ophokplicht te versoepelen en nauwer samen te werken met dierenwelzijnsorganisaties om wantoestanden met betrekking tot dierenwelzijn te bestrijden.

Lees verder...
Tijdelijke uitbreiding voor kippenhokken PDF Afdrukken
dinsdag, 8 november 2005

Bron: internet“De ophokplicht voor kippen is nodig om het risico op verspreiding van vogelgriep tegen te gaan”, vindt Magda De Meyer. “Maar we mogen onze ogen niet sluiten voor het dierenleed.” Ze roept burgemeesters op om soepel te zijn tegenover mensen die tijdelijke kippenhokken oprichten.

Lees verder...
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Resultaten 13 - 16 van 16
home

sociale zaken
mantelzorg
volksgezondheid
dierenwelzijn
tewerkstelling
wetsvoorstellen
Waasland-Magda
Magda actief
consumentenzaken
leefmilieu
vragen in de kamer
Temse
Archief