spacer naam spacer
spacer
nieuws biografie links zoeken evenementen contact
spacer
home arrow dierenwelzijn
dierenwelzijn
Winnaar Gouden Poot PDF Afdrukken
zaterdag, 6 oktober 2012
Begin juni ontving Magda de "Gouden Poot" van Gaia uit de handen van Michel Vandenbosch voor haar inzet voor de zeehondenredding. Magda vervulde een pioniersrol in het verbod op de verkoop van zeehondenbont, dat later door Europa werd overgenomen. Mede dankzij Magda komt een wereldwijd verbod op de verkoop van zeehondenbont weer een stapje dichterbij!

Image
Als de Oost-Vlaamse dieren zondag konden stemmen... PDF Afdrukken
woensdag, 6 juni 2007

… dan stemden ze massaal voor Magda De Meyer (sp.a). Zij zorgde voor een nationaal handelsverbod op zeehondenbont, zij verkreeg een striktere regeling van de winkelverkoop van honden en katten, zij bleef zich verzetten tegen de nertskwekerijen… sp.a zegt samen met Magda JA! tegen dierenwelzijn. Klik verder om het hele dierenwelzijnsprogramma van de partij te lezen.

Image

Lees verder...
Stop de agressieve honden en werk een échte hondenpolitiek uit PDF Afdrukken
dinsdag, 15 mei 2007

Volksvertegenwoordiger Magda De Meyer (sp.a) pleit naar aanleiding van alweer een ernstig bijtincident met een hond voor een échte hondenpolitiek. Het verbieden van bepaalde hondenrassen alleen is voor haar een ontoereikende maatregel. “Het zijn ook vaak de mensen die schuld hebben aan de agressiviteit van de dieren”. Klik op de titel en lees meer over Magda's hondenplan.

Image

Lees verder...
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 6 van 16
home

sociale zaken
mantelzorg
volksgezondheid
dierenwelzijn
tewerkstelling
wetsvoorstellen
Waasland-Magda
Magda actief
consumentenzaken
leefmilieu
vragen in de kamer
Temse
Archief