spacer naam spacer
spacer
nieuws biografie links zoeken evenementen contact
spacer
homeHier zijn de gearchiveerde artikelen voor 06 2005


Broodjes bij slagers: duidelijkheid graag! PDF Afdrukken
donderdag, 30 juni 2005

Bron: internetMagda De Meyer wil dat er zo snel mogelijk duidelijkheid komt over wat slagers wel en niet mogen verkopen. “Veel slagers overleven dankzij een beperkt aanvullend assortiment. Door de strenge straffen van de Gentse rechter zijn slagers nu loslopend wild. Hoe langer nieuwe regelgeving uitblijft, hoe lastiger de sector het heeft.”

Lees verder...
Leve Magda PDF Afdrukken
woensdag, 29 juni 2005

Bron: Magda De Meyer heeft heel wat anonieme aanbidders. Dit leuk schouwensemble kreeg zij in haar mailbox. Hebt u ook creatieve foto's voor Magda? Mail ze maar!!!

Lees verder...
Ook zelfstandigen hebben recht op een gezinsleven PDF Afdrukken
maandag, 27 juni 2005

Bron: winkel geslotenHet leven van een zelfstandige is kamerleden Magda De Meyer en Greet van Gool (sp.a) niet vreemd. Als dochter, respectievelijk echtgenote van zelfstandigen weten ze hoe hard zelfstandigen vaak werken, dat nine to five er voor hen meestal niet inzit, weten ze wat een zesdagenweek is en hoe moeilijk de combinatie met een gezinsleven soms is. Maar als we VLD-corifeeën als Bart Tommelein horen pleiten voor meer ‘liberale’ openingstijden in de zelfstandigensector kunnen we daar alleen maar tegen zijn.

Lees verder...
Kamer steunt voorstel Magda De Meyer voor gespecialiseerde borstklinieken PDF Afdrukken
donderdag, 16 juni 2005

Bron: internetIn 2002 kregen in West-Europa naar schatting 125.600 vrouwen borstkanker. In Vlaanderen wordt zelfs één vrouw op acht er ooit door getroffen. Kamerlid Magda De Meyer (sp.a) pleitte daarom – samen met tal van gespecialiseerde organisaties – eind 2004 voor een wettelijke omkadering van borstklinieken, zoals er onder meer in Aalst één bestaat. De Kamer keurde haar voorstel nu goed.

Lees verder...
Kinderen en AIDS PDF Afdrukken
woensdag, 8 juni 2005

Bron: Onlangs was Magda De Meyer op een interparlementair congres in het Zuid-Afrikaanse Kaapstad met als thema 'kinderen en AIDS'. Het rijke Noorden mag niet langer de andere kant opkijken.

Lees verder...
home

sociale zaken
mantelzorg
volksgezondheid
dierenwelzijn
tewerkstelling
wetsvoorstellen
Waasland-Magda
Magda actief
consumentenzaken
leefmilieu
vragen in de kamer
Temse