spacer naam spacer
spacer
nieuws biografie links zoeken evenementen contact
spacer
homeHier zijn de gearchiveerde artikelen voor 04 2005


Dure deur aan deurverkoop stopzetten PDF Afdrukken
dinsdag, 26 april 2005

Bron: De stemming van de vernieuwde wet op de ambulante handel betekent een stap vooruit voor marktkramers en foorkramers. Hiermee krijgen ze eindelijk een deftig statuut. Belangrijk is ook dat de wet de deur aan deurverkoop regelt. Op voorstel van Magda De Meyer mogen verkopers enkel nog producten met een maximumwaarde van 250 euro aan de man/vrouw brengen.

Lees verder...
'Tussen wal en schip': de situatie van de Kosovaarse Roma PDF Afdrukken
dinsdag, 19 april 2005

Bron: 13/4/2005 - Brussel Op initiatief van de "Vluchtelingen onthaalgroep Sint-Niklaas (VLOS) en zelforganisaties 'Romano Dzuvdipe' en 'Opré Roma' vonden op 12 en 13 april '05 een aantal debatten plaats in Gent, Sint-Niklaas en Brussel over de moeilijke situatie van de Kosovaarse Roma's in ons land. sp.a-volksvertegenwoordiger Magda De Meyer nam deel aan de discussies

Lees verder...
Magda De Meyer haalt slag thuis in borstenoorlog PDF Afdrukken
maandag, 18 april 2005

Bron: Al jaren ijvert Magda De Meyer tegen de hype van de borstvergrotingen. Als fervent voorstander van ‘natural beauty’ haalde ze in de jongste gezondheidswet van minister Demotte haar slag thuis. Via een amendement van haar hand werd reclame op borstimplantaten definitief verboden.

Lees verder...
home

sociale zaken
mantelzorg
volksgezondheid
dierenwelzijn
tewerkstelling
wetsvoorstellen
Waasland-Magda
Magda actief
consumentenzaken
leefmilieu
vragen in de kamer
Temse